MY LÉONTINE

RANDOM

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 20.30.43

TADA! Her er vores egen lille shop, My Léontine, hvor min mand og jeg sælger tøj, sko og accessories til kvinder :-) Den er endelig online, og vi er begge SÅ stolte over den!

Jeg har altid haft et ønske om at drive en lille webshop, og da jeg var på barsel, begyndte jeg at undersøge mulighederne for det, da jeg godt var klar over, at jeg kun havde en deltidsstilling at komme tilbage til. Fordi det der med kun at arbejde deltid og fede den resten af tiden er ikke lige mig. Alternativet var at kombinere mit nuværende job med endnu en deltidsstilling et andet sted, og det ville jeg ikke kunne få til at hænge sammen. Så jeg ville finde på noget at lave, hvor jeg også selv kunne administrere tiden, og deraf kom idéen med webshoppen tilbage.

Vi er startet med en række gode og dygtige designers – både kendte, som mindre kendte, og der bliver hele tiden tilført nye mærker. Lige nu tæller vi mærker som Heartmade, Carin Wester, Altewaisaome og Rodebjer. Og om ikke alt for længe, triller der sager ind fra Sportmax, Holzweiler, Lovechild 1979 og Cédric Charlier. Selvom jeg gerne ville have vores eget site på størrelse med for eksempel Net-a-porter, så er det ikke dét, der er formålet med den. Ikke endnu i hvert faldt :-) Nu skal det bare være en platform, hvor du som forbruger kan handle lækkert og pænt tøj hjem med kun et lille klik fra sofaen – eller på farten via mobilen :-) Jeg elsker selv netshopping, og jeg håber, der er andre, som har det lige som mig :-)

Lige nu kører jeg en konkurrence på min Instagramprofil om at vinde et gavekort til shoppen på 1.500 kroner. Smut derover for at deltage – jeg finder en vinder i aften. Og kig endelig forbi på: www.myleontine.com, hvor der nu er et åbningstilbud på -15% på alt med koden “welcome”, der gælder t.o.m. i morgen mandag. I kan desuden følge shoppen på Facebook lige her, og Instagram lige her. Håber, I kan lide den! :-)

Comments (1)

 • Spændende.

  Var selvfølgelig lige inde og tjekke og skønt med lidt anden mærkekombinationen end man ser i de fleste andre webshops.

  Pøjpøj med projektet.

  Hilsner
  Henriette

  Reply

Write a comment