10 ting, jeg ikke magter #3

RANDOM

10 11.01.24

– Når man går og planlægger en romantisk middag med manden for at fejre sin et-års bryllupsdag, men får en sms af sin svigermor en uge før, hvor der står “Tillykke med et-års bryllupsdagen i går”.

– Cyklister, der ikke overholder trafikregler og ikke har respekt for bilister eller fodgængere. De fører sig frem, som om de ejede hele verden, og det er vildt provokerende.

– Bilister, der ligger i venstresporet på motorvejen i sneglefart. Prøv dog at kigge i bakspejlet!

– H&M’s udvalg i babytøj i butikkerne. Deres webshop er til gengæld glimrende, men hvor jeg dog ønskede, at butikkerne var lige så fyldte med styles og størrelser. Jeg ville elske at impulsshoppe pænt og billigt babytøj….

– Aftaler om formiddagen. Dårlig cocktail med en lille bebs, der stadig ikke sover igennem om natten, og det er alt fra sjove fester til mareridt, han har gang i.

– At flytte med en baby. Det er generelt træls at flytte, og den er endnu mere træls med en ikke særlig samarbejdsvillig lille unge i familien.

– En baby med temperament. Puha, synes det eneste, han laver er at skrige, græde og skabe sig. Selvom han er glad, så skriger han. (Nu er det os, der er de trælse naboer…:-)

– At løfte en 8 kilo baby op på tredje sal (2-3 gange om ugen) efter en omgang styrketræning med min p.t.. Bare dét er jo hård træning!

– Sidste uge før lønningsdag. Hvor blev alle pengene af?!

– Når ens yndlingsserie slutter. Buhuuu…

(Visited 34 times, 1 visits today)

Comments (1)

  • til gengæld har I et virkelig smukt stykke kunst som du viser på et af billederne ovenover. Hvad er det for noget?

    Reply

Write a comment