3 BLIVER 4

BABY

2-2

Yup, som overskriften og billedet antyder, så er det ikke kun julemad og fastfood, der ligger i min mave. Der er en lille bebs på vej! Jeg kan lige så godt være ærlig – den kunne ikke være mere uplanlagt, men da vi fandt ud af det, så var der jo ingen tvivl om, at vi skulle beholde det. Selvom vi begge synes, det er liiidt vel tidligt, både for Ludvig at blive storebror, men også for os at starte forfra med en ny, lille baby.

Vi var i forvejen blevet enige om, at vi begge ville være tilfredse med kun et barn, selvom vi fra start havde sagt, at vi gerne ville have to børn. Det får vi så nu, og der vil være ca. halvandet år mellem dem, da jeg er sat til midt juli. Så det bliver helt sikkert pisse hårdt de næste år. Men det skal vi helt sikkert klare. Gruer jeg mig for den kommende fødsel? JA!! Og måske enda mere end sidst, fordi nu ved jeg rent faktisk, hvad der venter mig. Og jeg kan ikke lade være med at stresse lidt over det…

Jeg har allerede været til flere scanninger, egen læge og jordemoder. Og jeg har også været til samtale hos en læge på Rigshospitalet, hvor jeg skal føde, da jeg denne gang skal følges meget tæt, fordi jeg fødte for tidligt sidst. De kan ikke med sikkerhed sige, hvorfor det skete sidst, men jeg skal fra næste uge i progesteron-behandling, der kan forhindre risikoen for en for tidlig fødsel med 45%. Jeg vil jævnligt få scannet min livmoderhals, da de mistænker, at det er dér, problemet ligger. Jeg har desuden fået taget flere blodprøver, da jeg også dannede antistoffer mod Ludvig, og det resulterede i hans lave blodprocent ved fødslen, som i mange tilfælde kan ende rigtigt galt. Så det er vist endnu en ting, de holder øje med. Denne graviditet består derfor af mange aftaler på hospitalet, men det kan selvfølgelig ikke være anderledes, og jeg vil hellere end gerne til lægen en gang for meget end for lidt.

Ved vi, hvilket køn det bliver? Yes! Jeg har været meget utålmodig, så har vi betalt os til en kønsscanning hos en privatklinik. Det gjorde vi også med Ludvig, og jeg synes, det er rart at vide, hvad der venter os :-)  Jeg afslører kønnet på et senere tidspunkt, da jeg lige skal vænne mig til tanken om det først :-)

(Visited 70 times, 1 visits today)

Comments (6)

 • stort tillykke 😃 er lige selv blevet mor til en lille dreng for 2 måneder siden og har en datter på 20 måneder, så der er også halvandet år imellem. Også uplanlagt.
  Det er hårdt ja, men også fantastisk og tænker især at det bliver fantastisk om er par år, når de rigtig kan få glæde af hinanden 😃
  Min anden fødsel var en del nemmere end første gang. Den tog fem timer mod 20 første gang, så der er håb forude 😃

  Svar
 • Fedt! Til lykke! 😊

  Svar
 • Kæmpe tillykke! Vores nr to var heller ikke planlagt. Der endte med at være 23 mdr mellem dem og det var ærligt talt vildt hårdt det første år. Men derefter har det været helt fantastisk, og de er så gode venner 😊

  Svar
 • Ihh, stort tillykke Lily! :)

  Svar
 • Årh, hjerteligt tillykke til jer!

  Svar
 • Tillykke. Forstår godt du gruer for endnu en fødsel. Med min nr. 2 (og nr. 2 dreng;) var jeg mega ængstelig for at skulle igennem det hele en gang til. Men til min store overraskelse, da dagen oprandt, var jeg langt mere beredt og kampklar og ikke nær så overvældet af smerter, som første gang. Selvom det gjorde ligeligt ondt. Tror det hjælper at være mentalt on top of things, da en første gangs fødsels jo virkelig er en meget ny og overraskende smertefuld/skræmmende oplevelse:) lykke til. Bh Lærke

  Svar

Write a comment