BABY TIP: SLEEPYHEAD

BABY

s1

s2

Babynest from Sleepyhead

Jeg klikkede jo meget baby-udstyr hjem, da vi var indlagte på hospitalet. Og da jeg i forvejen lige havde bestilt en seng, var jeg nødt til at finde et andet alternativ, for ikke at ende med at stå med to senge. Jeg fik en “baby-nest” anbefalet af en sød læser. Hun havde lavet sin selv, fordi det kan man jo selvfølgelig også. Jeg bestemte mig i stedet for at købe en, og jeg fandt denne sag hos Ellos, som er fra Sleepyhead. Omkransningen gør det meget trygt for barnet at sove i, da det jo minder lidt om stadig at ligge i livmoderen. Og det er guld værd for en lille én, der er for tidlig født! Jeg (eller måske mere Ludvig) har været vildt glad for den – især fordi vi stadig venter på, at sengen skal ankomme (sammen med puslebord og barnevogn!). Det eneste minus med den er, at efter jeg har vasket betrækket, så var det meget svært at få det på igen, og formen er nu blevet en smule anderledes. Men tippet om en smart baby-nest er nu givet videre :-)

…………………………………………………………………………………………………………..

I’m still waiting for Ludvig’s bed to arrive and in the meantime I’ve invested in a babynest that a reader recommended. She had made a DIY-nest, but from the hospital it was way easier to just order one and I found this one from Sleepyhead. I’ve been very satisfied with it and it’s a great way to put the baby to sleep in as it will remind them of the mother’s uterus and it will make them feel safe – perfect for a premature baby <3

(Visited 132 times, 1 visits today)

Comments (5)

 • kan man få en til voksne?

  Svar
 • Hehe, Stine, jeg kan godt lide din tankegang! Det er da en smart opfindelse. Jeg overvejer også lige, om jeg skal bestille sådan én hjem. Det er også smart, hvis man lader baby sove hos sig i sengen (på trods af officielle anbefalinger, gisp!) og hvis man gerne vil lægge den lille på sofaen eller lignende – den går dog selvfølgelig kun så længe de ikke kan kravle eller rulle.

  Svar
  • Jeg kan kun anbefale den – den er vildt smart og praktisk! Jeg bruger den både i seng og sofa. Og selvom hans seng lige er kommet (ikke sat op endnu), så planlægger jeg også at bruge den i sengen, mens hans stadig er så lille :-) Det eneste minus er at han gerne skal være faldet i søvn, før han bliver lagt i den, da han ellers brokker sig:-) Jeg har lige modtaget en Slyngevugge, så synes de to ting supplerer hinanden meget godt!

   Svar
 • Årh, hvor er lille Ludvig fin i sin babynest <3
  Der er snor i kanten, så man kan binde fodenden op, så baby kan bruge den, når han/hun vokser :)
  Jeg har lavet en selv (ok, min mor har…), hvor vi lavede en lidt bredere madras, så min baby kunne bruge den længere. Min baby blev født 3 uger for tidligt, og babynesten var fuldstændig fantastisk! Han sov også i den i hans egen seng, så sengen ikke var uoverskuelig stor for ham, indtil han var 4 mdr.
  Jeg kan lige finde det link, vi syede den efter og poste det her, hvis det har interesse? :)

  Svar
  • De sengenest er SÅ fantastiske! Heldig med en mor, der kan lave dem :-) Du må gerne smide et link her i tråden!
   Jeg planlægger også at smide den i hans seng, som vi endelig har modtaget og ved at sætte op. Tænker også han skal blive lidt større før han kan ligge trygt i sin egen (og store) seng :-)

   Svar

Write a comment