CÉLINE SUNGLASSES AW14

WISHLIST

foto-2

Til Spalt PR’s pressedage i sidste uge prøvede jeg disse solbriller fra Célines AW14-Til Spalt PR’s pressedage i sidste uge prøvede jeg disse solbriller fra Célines AW14-kollektion. Love at first sight var det bestemt ikke – tværtimod! Sjovt nok, synes jeg, at de er blevet lidt pænere, siden jeg fik taget billedet…måske kun fordi det er et par Céline-briller? Men hvad siger I? Hot or not??

…………………………………………………………………………………………………………………………………

At Spalt PR I tried these sunglasses on from Célines AW14-collection. It was not love at first sight, but funny enough, they keep growing on me every time I look at this picture! It’s kinda weird, and maybe, it’s because I know, they’re from Céline…?? What do you think – Hot or Not?

(Visited 46 times, 1 visits today)

Comments (4)

 • Not! De er frygtelige! :/

  Svar
  • Haha, sådan havde jeg det også i starten :-)

   Svar
 • Hahaha jeg er nede med dem! De er jo sygt cool :D

  Svar
  • Hehe, ja, ikke? Nu kan jeg ikke huske prisen, men glæder mig til efteråret for at se hvilke, der hopper med på den!:-)

   Svar

Write a comment