MY DREAM WEDDING

MY WEDDING

 Er I parate til lidt bryllups-spam det næste års tid? Jeg skal nok prøve at nedtone det, da jeg godt er klar over, at det ikke er alle, der synes, at mit kommende bryllup er det mest spændende… haha:-)

Vi (læs mig!) overvejer to forskellige datoer at blive gift på – det ene er i januar og det andet i februar næste år. Jeg har aldrig haft lyst til at blive gift i kirke og holde det store prinsesse-bryllup, men derimod at blive gift på en strand med nærmeste familie eller under en sjov tur hos Elvis i Las Vegas. Sidstnævnte er vi ved at fraskrive, og lige nu står en af thailands smukke strande øverst på min drømmeplads. Thailand giver i mine øjene også meget god mening, da min mor er derfra, og jeg selv også er født der. Det der taler mod, er at jeg vil gå glip af at have mine skønne veninder med, da det selvfølgelig ikke er alle, der har penge til at komme med….:-( Og så min søde svigermor, der ikker er så glad for lange flyveturer. Og hende, vil jeg selvfølgelig gerne have med :-) Vi har derfor også overvejet Rådhuset med en efterfølgende lille fest for famille og nærmeste venner, og så en bryllupsrejse til Thailand, men jeg synes måske ikke, det er lige det samme som at blive gift på en strand…. Hvor er I blevet gift henne??

DSC_5001beautiful-beach-weddings-place

Translate: Are you guys up for some wedding-spam the next year? I’ll try to minimize it, because I know some of you maybe not share my excitement…haha:-) Anyways, I’m not into a big princess-church wedding, so right now getting married on a beach is on top of my list! Where did you get married – if you are married?:-)

(Visited 139 times, 1 visits today)

Comments (7)

 • Ahhh sikke et dejlig billede! gad godt jeg skulle giftes igen hehe…men nejnej jeg blev gift snart for 5 år siden (det bliver det den 30 maj) Vi blev gift i en smuk kirke i Aalborg…meget traditionel, med kun cirka 30 gæster, havde min familien været fra Letland, så var vi ca 100 hehe, men der var så kun min bro der repræsenterede min familie;-)..jeg brudt den danske bryllups tradition – da vi skulle danse brudevals, fleste blev mundlam for vores brudevals var Tom Waits sang “little trip to heaven”..hehe nogen blev even sur og gad ikke lave den så kaldte cirkel, me whatever…festen var god og vi var glade:-) Ja, hvad kan jeg sige, nyd den tid med planlægning – det giver enormt meget sommerfugle i maven og sørg for at sove godt natten inden brylluppet (ved godt det et år til endnu:-) ) hehe jeg sov ikke natten før da jeg skrev tale til min kommende mand hehe..Ja, og så selve bryllup på dagen… det siger bare “swup” går mega hurtig..gad godt det havde været filmet alt og det hele som i USA ..ahh men nu gad jeg god til nogens bryllup..for det er fedt at være gæst til et bryllup with no worries ;-)…Men nu forventer jeg da at min mand frier igen pt på ordenligt måde (long storie hehe), så kan vi nemlig blive gift på stranden…det har jeg altid drømt om ;-)
  Pøj pøj:-)
  Og tak for outfit inspirationer …fed stil du har! love it :-)

  Svar
  • Det lyder som et fantastisk bryllup – og haha, hvis min famille fra Thailand skulle med, så blev vi alt for mange :-) Men man kan da ikke blive sur over at brudeparret vælger en anden sang – det ville jeg også gøre, hvis det var! Hvis vi afholder bryllupsfest herhjemme har jeg bandlyst alle tal – jeg vil absolut ikke selv holde et (hader at tale foran mange mennesker) tal, og da det også vil være en blandning af svenske og danske gæster bliver det svært for folk at følge med :-)
   Men jeg håber da, din kæreste frier igen så I kan blive gift på stranden!<3

   Svar
 • Jeg er så netop blevet gift på en stand lige ned til Stillehavet med bare træer og varme solstråler på min næse. Men det er så også lidt lettere for mig, idet jeg bor lige ned til Stillehavet, men som dig har jeg altid vist, at jeg ikke skulle giftes i kirke, men ville heller ikke på rådhuset. Så for mig var det enten en havefest eller et strandbryllup.

  Svar
  • Det lyder godt nok smukt!:-) Havefest ville jeg også have overvejet hvis vi skulle giftes til sommer – men vi/jeg vil helst ikke vente :-)

   Svar
 • Jeg er heller ikke til stort tylskørt og kirke. Min søster blev gift i sensommeren, og det kunne næsten ikke blive mere traditionelt, men not for me.
  Hvad med at overveje en park eller lign.? Frederiksberg have er en mulighed f.eks. i det kinesiske hus, eller i Carlsberg haven.
  Var til en vielse i Glyptoteket engang, det var ret så fantastisk.

  Svar
  • Ja, hvis det havde været om sommeren, ville jeg bestemt have kigget på en havefest – men vi vil helst ikke vente til næste sommer, og denne sommer bliver alt for tæt på :-)

   Svar
 • Jeg blev gift d. 22. marts i år på Frb rådhus. Min mand vil gerne giftes rigtigt i en kirke og jeg ville gerne sikre, at vi var gift før vi fik barn (det gør vi i maj), så første bryllup blev på rådhuset med efterfølgende lagkage og champagne hjemme hos os.

  Det stak dog lidt af. Der var omkring 90 mennesker på rådhuset og 80+ hjemme hos os, men vi havde lånt nogle højborde (og ud over antallet af gæster stak det altså også lidt af, da vi havde mulighed for at låne en rød løber og lægge i opgangen), havde masser af lagkage og champagne. Desuden havde min mor, nogle veninder og jeg lavet sandwiches og det hele fungerede overraskende godt. (Og var noget der kunne planlægges og arrangeres i løbet af en måned med graviditet og krævende job on the side)

  Om aftenen spiste vi på restaurant med den nærmeste familie på Frederiks Have, som helt bestemt virkelig godt kan anbefales!

  Svar

Write a comment