EN LILLE PÅSKE HILSEN

OUTFITS

RIKA STUDIOS hoodie // HEARTMADE by Julie Fagerholt skirt

Jeg håber, I har haft en dejlig Påske. Vi spenderede næsten en hel uge i Hjørring, og dagene fløj afsted alt for hurtigt :-( Jeg kunne sagtens have brugt endnu flere dage deroppe, men det er nu også lidt skønt at være hjemme igen og være tilbage i vores daglige rutiner.

Lige før Påske hoppede jeg i min nye hoodie fra RIKA by Ulrika Lundgren. Jeg har været overdrevet glad for min grå sweatshirt derfra, (der lige p.t er udsolgt, men den kommer snart hjem igen, også i sort :-)) Og jeg er sikker på, at jeg også bliver rigtigt glad for denne.

(Visited 290 times, 1 visits today)

Comments (2)

 • Hej Lily
  Koden virker ikke…
  Vh. Karoline

  Svar
 • Hej Lily,
  Jeg har lige forsøgt at bruge koden, men den siger, at den er udløbet…

  Mvh. Line

  Svar

Write a comment