FINDERSKEEPERS

RANDOM

FK

Hvis I ikke har planer i den kommende weekend, så synes jeg, I skulle komme forbi Finderskeepers, hvor jeg sammen med mine bedste blogger-veninder også har en stand. Jeg rydder nemlig godt og grundigt op i garderoben – jeg kan jo alligevel ikke passe meget af det, så jeg tager næsten det hele med! :-) Denne gang bliver eventet afholdt i LOKOMOTIVVÆRKSTEDET, og det sker nu på lørdag og søndag kl. 11-17. Find mere info her!

Billederne er taget fra sidste gang, mens jeg var midt i opsætningen af min stand. Og sjovt at se så lille og nuttet Ludvig var :-)

Jeg tager selvfølgelig Mobile Pay. Så kom forbi og for at shoppe løs – eller bare sige hej <3

(Visited 101 times, 1 visits today)

Comments (3)

 • hvor er den lækre sort hvide stribede jakke/frakke/cardigan fra der hænger ude til venstre ?? :) den er SÅ fin jo!

  Reply
 • Det er en jakke fra Isabel Marant :-) Se den her: https://www.lyst.com/clothing/isabel-marant-adil-hooded-striped-woolblend-coat-cream/

  Reply
 • Hej Lily
  Det ser ud til, at du har en masse spændende ting at skulle have solgt. Hvis du stadig har nogle ting, som mangler at blive solgt her efter markedet, vil jeg opfordre dig til at sende mig en mail. Vi sælger tøj og sko for forskellige modebloggere på vores webshop, så du selv slipper for besværet. :) Og så får alle de, som ikke lige kunne komme til markedet i dag, også en mulighed for at købe dine lækre sager. :)
  Mvh. Lærke

  Reply

Write a comment