FLYVE ALENE MED BABY

BABY

2-2

Jeg skal flyve alene med Ludvig i dag! Turen går til Stockholm, og selvom det er en forholdsvis kort rejse, må jeg være ærlig at indrømme, at jeg er pisse hamrende nervøs! Min mand vil aflevere os i lufthavnen og hjælpe med indcheck (jeg har klapvognen med), men fra paskontrollen er jeg alene med ham, og jeg har spillet forskellige mareridts scenarier op for mig :-) Lige siden jeg bookede vores billetter, har jeg ikke rigtigt kunne slappe af, og jeg har egentlig bare lyst til at blive hjemme. Men nu har Ludvig to bedsteforældre i Stockholm, der glæder sig sindsygt meget til at få besøg af ham, så jeg må dame mig op og tage afsted! Det skal helt sikkert nok gå godt – folk rejser jo med babyer alene hver dag :-) Sjovt nok, så har manden og jeg aldrig været fra hinanden længere end et par dage, så det er vist også på tiden, vi får afprøvet det :-)

Vi ses i Stockholm <3

(Visited 59 times, 1 visits today)

Comments (2)

  • Held og lykke! Kan godt forstå, du er nervøs – jeg var nervøs for bare at gå alene med barnevognen alene, første gang jeg skulle det. Begyndte nærmest at svede, haha. (Min søn er fem uger i dag)

    Men det skal nok gå rigtig godt. Mon ikke lille Ludvig er vild med flyets white noise og derfor falder hurtigt i søvn..?

    God tur til bedsteforældrene!

    Reply
  • Det skal nok gå rigtig fint. Vores sønner er vist på samme alder og jeg er fløjet frem og tilbage mellem Aalborg og København, samt en tur til Oman alene med min dreng og hver gang er det gået over al forventning. Rigtig god tur.

    Reply

Write a comment