HAPPY MOTHER’S DAY

BABY

l

 

Glædelig Mors Dag til alle jer mødre derude :-) Det slog mig først i forgårs, at Mors dag jo fra nu af også gælder for mig!:-) Siden jeg selv er blevet mor, er jeg mega baby-skruk og stalker folk og deres søde små babyer på de sociale medier (mest Instagram) – noget jeg aldrig før ville have gjort. Babyer sagde mig nemlig aldrig rigtigt noget, og nu sluger jeg alle babybilleder med hud og hår :-) Ret sjovt, at det er blevet sådan.

Billederne i vores auto-liggestol på det sidste billede af Ludvig er taget, da han var en måned på venstre billede og tre måneder gammel på billedet til højre, så der er sket meget! Han har lige passeret de 4 måneder og vejer ca. 6,5 kg., hvilket er super fint med tanke på de 6 uger han er født for tidligt. Der sker fremskridt hver uge, og de er så fantastiske at følge <3

(Visited 20 times, 1 visits today)

Comments (4)

 • Hold nu op, hvor han smuk, Lily :-)
  Tak for en dejlig blog. Du inspirerer!

  Reply
  • Tak, han er så skøn <3 Og tusinde tak for de fine ord :-) Knus

   Reply
 • Ej hvor er han altså bare sød! Jeg har ingen baby, men jeg er altså bestemt allerede skruk :)

  Reply
  • Haha, jeg kender også mange andre uden babyer, der er :-)

   Reply

Write a comment