HEJ FRA STOCKHOLM

BABY OUTFITS

2

H&M Studio jacket // CHANEL bag

Så er Ludvig og jeg kommet i godt behold til Stockholm. Det hele gik super godt op til selve flyveturen – efter check in som manden hjalp med, så blev jeg vinket frem i køen af personalet til sikkerhedskontrollen, og vel igennem hentede de en vogn til mig. Jeg fandt en barnevogn ved gaten, og da jeg var i god tid, nåede Ludvig at få sig en lur i den, før vi gik ombord på flyveren. Selve flyveturen kunne jeg godt have undværet – han skulle underholdes hele vejen, og han gad slet ikke sidde stille, men ville bare op at hoppe på sædet og skrige højt af både glæde og frustration meget af turen. Han fik også lidt at spise her, og jeg havde sørme sørget for at have det hele med: mælk, grød, smoothie, kiks, bolle med smør, majsstænger og hans yndlingsting, rosiner. Jeg havde downloadet musik apps på mobilen, og hans legetøj var også med. Han skulle jo nødig mangle noget :-) At få hentet bagagen og samle klapvognen var ingen problem, og så hoppede vi ind i en taxa til mine forældre, der heldigvis ikke bor langt fra lufthavnen. Så alt i alt, gik det godt. MEN, minus hjemrejsen på lørdag (som jeg nu gruer lidt for), så går der nok lang tid, før jeg har lyst til at rejse alene med Ludvig igen :-) Og det skyldes, at jeg hader ikke at have kontrol over en situation, som man nu ikke kan med en baby til stede :-)

Nu vil jeg ud at spise frokost med nogle veninder, så vi tales ved senere <3

(Visited 47 times, 1 visits today)

Write a comment