Kick off is on!

NEW IN

1

Når man besidder det der “sløser-gen”, som jeg desværre gør, er hver ny begivenhed en rig mulighed for at bruge en masse penge :-) Som f.eks. med Ludvig – er I vimmer, så mange penge jeg allerede har brugt på den unge!:-)

 Jeg er på vej til kick-off for min første træningstime, og det bliver spændende! Jeg har klikket en del ting hjem i den anledning. Selvfølgelig. Men jeg tænker, det er sgu kønnere at se på en overvægtig dame i noget lækkert tøj, fremfor en overvægtig dame i noget grimt?:-) Desuden er alt mit gamle træningstøj i xs, så det var jo også lidt nødvendigt… Her er to nye ting, begge hapset på udsalg her og her :-)

Wish me luck!

(Visited 64 times, 1 visits today)

Comments (1)

  • Tillykke med det nye outfit og pøj-pøj med træningstimen :-)
    Hvilken slags træning skal du i gang med?

    Reply

Write a comment