KJOLE TIP TIL PREGGOS

OUTFITS

fre

Jeg har stadig nogle gamle outfits-billeder fra dengang, jeg stadig var gravid. Så dem kommer der nogle stykker af fremover:-)

De lange kjoler var min store redning – jeg havde næsten ikke andet på :-) En af mine yndlingskjoler var Hinna-modellen fra Heartmade by Julie Fagerholt. Jeg elskede den! Heartmades tøj er i forvejen super lækkert med udsøgte detaljer, og hendes tøj klæder alle kvindeformer – også gravide. Og selvom det er ret dyrt tøj at skulle investere i, så følte jeg mig bare så fin og godt tilpas i alle hendes ting og det var altså guld værd, når intet andet af ens yndlingstøj passede eller sad særlig pænt. Laura er lige nu højgravid og stråler virkelig meget, og hun tipper netop også om denne kjole-model. Andre gode modeller til mig fra Heartmade var Maple-skjorterne og Novo-bukserne, da begge modeller er løse og super behagelige at have på.

Lige denne farvekombination er fra sidste sæson, men den fåes nu i en smuk mørkeblå farve lige her, og den overvejer jeg stærkt til efteråret. En anden kjole-model, der også blev til en af mine favoritter, var Hornesa-modellen, og den fåes i samme print lige her, men også i et meget smukt stjerne-print lige her :-)

(Visited 1,013 times, 1 visits today)

Write a comment