LONG TIME NO SEE

OUTFITS

LALA BERLIN trousers // RAIINE shirt // H&M bomber // HEARTMADE beanie // CÉLINE sneakers & sunnies

Så var der en smule liv herinde igen :-) Det er så sjældent, jeg får taget outfit billeder, selvom jeg ser denne dame næsten hver dag – vi er lige blevet naboer og så deler webshoppen kontor med hende. Og vores dejlige unger går på samme stue i vuggestuen. Og så ser vi tit hinanden i weekenden sammen med vores mænd og børn :-)

 Outfittet her opsummerer min seneste uge meget godt, da jeg praktisk taget har boet i disse bukser siden sidste weekend! Jeg har aldrig haft noget fra Lala Berlin, før det kom til webshoppen, og mit første køb derfra blev det klassiske halstørklæde. Mit andet køb blev så disse bukser. De er superdejligt bløde og nok de mest behagelige bukser, jeg ejer – og jeg ejer MANGE sweatpants :-))

(Visited 210 times, 1 visits today)

Write a comment