LUKSUS TØJBAZAR

RANDOM

soho

Vi er vendt tilbage efter nogle skønne dage og konfirmation i Jylland, og faktisk, så er det den første dag i meget lang tid, hvor jeg har clearet min kalender – jeg har ingen aftaler i dag, mens Ludvig er i vuggestue! Så i dag står den kun på nogle praktiske gøremål, som at samle vores nye, fine Stokke senge og finde tøj og ting frem til den nye bette baby, der snart er her :-) Glæder mig til at få styr på det, så det ikke ender i panik lige som sidst, hvor intet var på plads! :-)

Jeg skal vist også gå alt mit eget tøj igennem til LUKSUS TØJBAZAR på søndag, hvor I finder mig på SOHO, hvor jeg vil sælge nogle godbidder ud fra klædeskabet, så kom gerne forbi og gør et kup eller to!

Nu vil jeg til det! Kan I have en dejlig dag <3

(Visited 153 times, 1 visits today)

Comments (2)

  • Er din blog blevet hacket? Der bliver ved med at poppe engelske essay-indlæg op fra din Bloglovin’ profil.. Tænkte bare om du var klar over det?:)

    Reply
  • Hej Lily.
    Jeg ved ikke om det bare er min bloglovin’ den er gal med, men der har det sidste stykke tid dukket flere spam meddelelser op fra din blog. Jeg har kun oplevet, at det er din blog der gør det?

    Reply

Write a comment