MAYBELLINE

BEAUTY NEW IN

1

7

 Selvom jeg ikke er den store makeup-forbruger, så er jeg typen, der aldrig kunne finde på at vise mig udendørs uden en foundation og solpudder i ansigtet. Da vi var indlagt på hospitalet med Ludvig, gik jeg heller ikke uden – der kom nyt grej på hver dag :-) Jeg er desværre ikke blevet udstyret med en smuk eller fejlfri hud. Tværtimod. Derfor har jeg brug for en dækkende foundation, der stadig giver et let og naturligt resultat. Og det er netop, hvad Maybelline’s Dream Wonder Nude Foundation giver. Cremen er super blød at have fingrene i, og den fåes i fem forskellige nuancer. Så her har du altså en foundation, der kombinerer en ultra let tekstur med en perfekt dækning og dermed finish, uden at skulle gå på kompromis. Du får en perfekt base (der er langt fra et overdullet lermaske-look), som du nemt kan bygge videre på. En ekstra feature er den dråbeformede applikation, der gør cremen super nem at påføre og fordele jævnt på huden.

5

4

Min makeup-rutine tager ikke længere end fem minutter, og ovenstående er alt jeg bruger for en god base – foundation, solpudder og en concealer (dog ikke altid mascara). Jeg har testet disse produkter i et par ugers tid, og jeg kan virkelig godt lide dem! Farverne jeg bruger er: Fawn (Dream Wonder Nude), Nude (Dream Lumi Touch) og Brunette (Dream Sun). I næste uge laver jeg en konkurrence, hvor jeg udlodder nogle produkter fra Dream-serien fra Maybelline til fem læsere, så hold øje :-)

(Indlægget er lavet i samarbejde med Maybelline)

(Visited 32 times, 1 visits today)

Comments (1)

  • […] Nude Foundation (i farven Fawn) og Dream Sun (i farven Brunette). (Se mit Maybelline indlæg her) Og hold da op, hvor ser jeg bare dum ud her – det er formentlig også sidste gang, jeg laver […]

    Reply

Write a comment