MINI RODINI

BABY

ludvig

Jumpsuit from Mini Rodini

Så er der baby-spam til dem, der kan lide at kigge på små babyer :-) Da jeg var i Stockholm mødtes jeg til frokost med mine gamle Ted Baker-kolleger, og jeg fik denne fine dragt fra min gamle chef. Den er fra det svenske mærke Mini Rodini, der virkelig laver det fineste & sjoveste baby tøj – nyt favoritmærke i øvrigt, tjek det ud her! :-) Faktisk, så har jeg lige klikket nogle ting hjem fra mærket, og jeg glæder mig sådan til at flashe Ludvig i det. Han er betydeligt sjovere at klæde på end mig selv :-)

…………………………………………………………………………………………………………..

When I was in Stockholm I met up with my old Ted Baker colleges and I’ve got this jumpsuit from my old boss. It’s from the Swedish kids brand, Mini Rodini and they really make the nicest things – new favorite babybrand by the way, check it all out here :-) I’ve actually just ordered some things from the brand I really look forward to flash Ludvig in them. He’s way funnier to suit up these days than myself :-)

(Visited 45 times, 1 visits today)

Comments (2)

  • Elsker Mini Rodini, synes dog det er lidt pricey ;) Har dog lige klikket et par delfin leggings og en pingvin dragt hjem :) Elsker deres fine prints.
    Er også helt vild med denne krokodilledragt (Ludvig ser mega sød ud) som jeg satser på at kunne finde på sale på et tidspunkt :)

    Reply
    • Ja, det er desværre lidt pricey, så man er nødt til at begrænse sig :-( Jeg bestilte det dog via Babyshop.se denne gang, og jeg får det sendt hjem til mine forældre, da min mor kommer på besøg i næste weekend. Det er nemlig meget billigere i Sverige :-) Men ja, deres prints er så fine <3

      Reply

Write a comment