MY B-DAY

NEW IN RANDOM

1

2

I går havde jeg fødselsdag, og den blev fejret med mand, mor og baby. (Vi er vist også nået det punkt, hvor vi ikke behøver at tælle årene længere!) Sparkz sendte en fin indbydelse til et presseevent med en pæn sølv ballon – man kunne jo næsten tro, de vidste, jeg havde fødselsdag :-) Jeg fik nogle fine gaver og gode kager, og om aftenen var jeg på middagsdate med manden <3 Min mor havde Ludvig hele natten (også fredag nat), så jeg kunne få sovet ordentligt igennem :-) Det var alt i alt en rigtig dejlig fødselsdag. Og øv, der er hele 264 dage til min næste!

…………………………………………………………………………………………………………..

So it was my B-day yesterday :-) And I had the best time with my husband, mother and baby (NOT his best picture here:-)) I received great gifts and yummy cakes and I had a datenight out with hubby and a a baby-free night! It was a really great B-day and so sad it’s now 264 days until my next :-)

(Visited 29 times, 1 visits today)

Comments (1)

  • Stort tillykke med fødselsdagen :-)

    Reply

Write a comment