MY LIVINGROOM

HOME NEW IN

2-1

Ourika carpet at KIRSTEN FRIBERT

Jeg har købt mig nogle forskellige tæpper, og her er et af dem. Jeg har købt dem hos den sødeste tæppehandler, Kirsten Fribert, der har et showroom på Østerbro. Efter at have luret på hendes fine tæpper i snart et halvt år, slog jeg endelig til! Da vi er flyttet i en lidt større lejlighed, har vi manglet lidt møbler og pynt, og da jeg fik nok af vores gamle persiske tæpper, der slet ikke passer ind i vores nuværende bolig, så har det været meget tomt på gulvet pånær et Beni Ourain tæppe – tæpper gør alverdens forskel! De gamle tæpper blev i sin tid købt til vores klassiske herreskabslejlighed på Frederiksberg, hvor de passede super flot ind, men i denne bolig skulle det være lidt sjovere, og jeg har haft meget lyst til farver og prints.

Det er svært  at indrette pænt i forhold til Ludvig, der elsker at hive i planter og spise eller rive i alle magasiner og fine fotobøger, han kan komme til – han er godt nok en lille røver, der skal holdes øje med hele tiden :-) Jeg plejer altid at ligge eller sidde sammen med ham på gulvet, så investeringen i nogle nye tæpper er meget praktisk, og samtidig er de en fornøjelse at kigge på. Nogle vil nok synes, der sker lidt for meget i vores stue, men jeg er virkelig vild med alle farver og mønstre, og det bliver bare meget mere hyggeligt <3 Glæder mig til mørke aftener, hvor man kan tænde stearinlysene igen.

……….

I’ve updatet our home with some new vintage carpets. It’s amazing how just one piece of furniture can change an entire room completely! I’ve been eying Karin Fribert’s carpets for a very, very long time now and I decided to wait no longer. This one is an Ourika carpet and some of you might think our livingroom is too much, but I really love all the colors and prints which make it all so cozy<3

(Visited 79 times, 1 visits today)

Write a comment