NEW IN // LEOPARD SUIT

NEW IN OUTFITS

Jeg fik det her leopardmønstrede sæt fra Just Female indenfor døren i sidste uge, og hvor er jeg bare vild med det! Min kæreste er selvfølgelig ikke enig, han synes, det ligner noget, hans bedstemor plejede at gå i…haha… Jeg kan dog se, hvad han mener, og jeg kommer helt sikkert til at bruge blazeren og bukserne meget oftere hver for sig – især til hverdag. Men jeg kan virkelig godt lide matchende sæt. Derfor venter jeg nu bare på en festlig invitation, så jeg kan trække i sættet! :-)

Husk at kigge ind igen om nogle timer, hvor der kommer en lille konkurrence! :-) God søndag!

j3.jpg_effectedj4.jpg_effected

Blazer & trousers // JUST FEMALE

I’ve got this set from Just Female last week and I love the leopard print and the colours! However, my bf is not impressed. He says it looks like something he’s grandmother would have worn..haha.. But I can totally see it from his point of view, but it doesn’t make me like the set less. I’ll definitely wear the pieces separately more often, but now I’m just waiting for an occasion to wear this set! :-)

.

(Visited 52 times, 2 visits today)

Comments (13)

 • jeg synes nu det er virkelig fint sammen, men det jo smart
  det også kan bruges hver for sig! er det fra sommer kollektionen?

  Svar
  • Ja, ikke? :-) De er helt nye i webshoppen og du finder links under billederne:-)

   Svar
 • Super fedt Lily!

  Svar
  • Tak søde Laura <3

   Svar
 • Ej hvor er det sejt til dig :)

  Svar
  • Hehe, mange tak Karina :-)

   Svar
 • Oh my! Det er jo SÅ fint og perfekt Lily, både sammen og hver for sig!
  Gid det hang i min garderobe :)

  Svar
  • Tak søde Ida:-)

   Svar
 • Love this suit on you :-)

  Svar
  • Thank you :-)

   Svar
 • Hvor ser du godt ud! Hvordan er blazeren i størrelsen?

  Svar
  • Mange tak :-) Den er lidt stor i størrelsen. Jeg bruger normalt altid S og kunne have taget denne i xs :-)

   Svar
 • Hvor kan man købe blazeren ? :)

  Svar

Write a comment