NYT JOB OG TILBAGE TIL VIRKLIGHEDEN

OUTFITS RANDOM

jf

Min barsel er ved at være slut, og jeg skal tilbage til virkligheden i næste uge. Hvordan jeg skal kombinere søvnløse nætter og et rigtigt job bliver vist en udfordring, men mon ikke, det vil lykkes, som for alle andre mennesker med job og små børn :-) Men jeg ER virkelig træt i disse dage (her er et billede bevis:-)), men jeg må bare skrue op for vitamin- og kaffeforbruget, og så håbe på, at det kører igen…

Min stilling på M! blev nedlagt samtidigt, da magasinet lukkede, mens jeg var på barsel. Jeg er derfor blevet tilbudt en ny og spændende (deltids) stilling, om at levere faste sider med modeindhold til bladene Costume, Costume Norge, Liv og Woman. Jeg ved endnu ikke, hvilke sider, jeg bliver ansvarlig for, men jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang – selvom jeg selvfølgelig er spændt på, hvordan jeg skal klare at kombinere job og baby :-)

(Visited 48 times, 1 visits today)

Write a comment