OM AT BLIVE SKUFFET TIL KØNSSCANNING

BABY

2-3

Kan man godt tillade sig at blive skuffet over kønnet på ens kommende baby? Hånden på hjertet, det blev vi altså lidt begge to, da vi var til kønsscanning for nogle uger siden. Selvfølgelig er det vigtigst, at vores baby er sund og rask! Men vi havde håbet på, der var en lille pige… Men skæbnen ville altså, at vi skal have en lillebror til Ludvig. Så det er en lille dreng, der gemmer sig i mavsen!:-) Og hvis Ludvig kunne bestemme, var det også blevet en dreng :-) Sjovt nok, var vi allerede fra start indstillet på, at det ville blive en dreng, og vi begyndte meget tidligt at sige “ham” og “lillebror”, når vi talte om babyen. Så da scanningsdamen sagde, hun kunne spotte den lille tap, kom det ikke som et chock. Vi vidste det jo egentlig godt. Men jeg havde håbet på en lille Mini-Me, og dermed få stillet trangen til at købe lyserødt babytøj. Lige nu har jeg næsten lyst til at få et tredje barn, men som manden siger, så ville det helt sikkert ende med at blive et par tvillinge-drenge :-) Jeg er helt blank med hensyn til drengenavne. Igen. Jeg havde ellers rigtigt mange fine pigenavne i tankerne, men det ville være synd at give ham et af dem…:-)

(Visited 206 times, 1 visits today)

Comments (14)

 • Girl or boy? ;)

  Reply
  • Boy :-)

   Reply
 • Det bliver spændende med en lillebror til Ludvig :)
  Da jeg selv er gravid, og måske venter en pige (ved ikke kønnet endnu) vil det være fedt, hvis du kunne dele nogle pigenavne, som kunne bruges til inspiration <3
  Jeg er nemlig selv, helt blank med navne.

  Reply
  • Tillykke! Mine favorit pigenavne er: Elsa, Madeleine, Emily, Flora og Maja :-)

   Reply
 • Så fedt at du tør sige det højt, selvfølgelig kommer i til at elske lillebror lige så højt som Ludvig.
  Mit smil stivnede, da jeg fik at vide jeg ventede en lille dreng. Havde håbet på en lille pige i lyserødt:) Men nu er jeg mor til den sødeste lille dreng i verden, og jeg ville ikke have det på nogen anden måde.

  Reply
  • Haha, jeg ved jo, jeg bliver glad for endnu en dreng – må vist overveje en nr. 3… :-) Og tillykke med din lille dreng – det er dejligt, at være mor til en lille dreng! <3

   Reply
 • Da jeg ventede min dreng håbede jeg på en pige, var lidt øv. Men nu er han jo den skønneste. Men næste gang hvis det bliver en dreng igen vil jeg også tænke øv først. Så kan sagtens forstå dig

  Reply
  • Haha… Det er jo optimalt at have én af hver jo :-) Selvom man bliver glad uanset hvad!

   Reply
 • Jeg kan sagtens følge dig.
  Men på den positive side, så får de to brødre et helt unikt forhold, som helt sikkert ikke ville være det samme hvis det var en af hvert køn.

  Reply
  • Ja, jeg er ikke i tvivl om, at det bedste for Ludvig er en lillebror :-) Tror de vil få et super godt forhold, han helt sikkert ikke ville få med en lillesøster.

   Reply
 • Århhh de to får så meget glæde af hinanden! Jeg har selv en storesøster, og jeg synes virkelig, det har været guld værd at have en søskende af samme køn. :-) Og så synes jeg, at Herman er et vildt sødt drengenavn og passer godt til jeres alt for skønne Ludvig.

  Reply
  • Tusinde tak for navneforslag!:-) Hvad lyder det skønt med din søster. Jeg kan huske, da jeg var lille. Der ville jeg SÅ gerne have en søster (har en storebror), så er sikker på, de to små får meget glæde af hinanden!:-)

   Reply
 • Jeg troede fuldt og fast på mit første barn var en pige, jeg var tæt på at købe en kæmpe pakke pigetøj. Min mand og jeg væddede inden om hvad det blev, bare for sjov og han mente jeg havde ret.

  Det var så en dreng. Jeg var mildest talt lidt chokeret – een dreng !!!!???

  Idag kan jeg ikke forestille det anderledes og håber lidt på en dreng mere engang.

  Reply
  • Haha, man kan virkelig snyde sig selv nogle gange! :-) Krydser fingrene for du får en dreng næste gang! <3

   Reply

Write a comment