Q & A // LUDVIG

BABY

1

Navn: Ludvig Finn Frøkjær Silwer.

Alder: 9 måneder.

Favoritbeskæftigelse: Bide i sko eller i mor & far, proppe alle genstande i munden, jagte vores hund Leo, kravle ind i det forbudte badeværelse, grave i alle grønne planter eller kigge mig selv i spejlet – det er grineren :-)

Favoritdesigner tøj: Mini Rodini, H&M og The Little White Company.

Lige nu kan jeg: Rejs mig op ad møbler, spise voksenmad (selvom jeg stadig foretrækker færdiglavet babymad på flaske) og sove igennem en hel nat (Halleluja!).

Jeg går tit med….hagesmæk, fordi jeg gylper konstant. Og vores store tæppe i stuen skal snart til rens, fordi den har jeg kastet op på mange gange – i alle regnbuens farve.

Jeg går aldrig med….strømper. Det gør min mor heller ikke.

Favorit legetøj: Legetøj fra Brio i træ og alle ledninger i huset. Jeg er tosset med alle slags ledninger.

Min barnevogn er fra… Stokke. Min mor har også købt alt for mange ting derfra!

Min bedste kammerat er: Fætter William fra Stockholm (3,5 år) og fætter Jens fra Århus (14 måneder). Men jeg starter også snart i vuggestue sammen med Oscar (11,5 måneder), så han bliver nok min bedste ven her i København.

Når jeg bliver stor, vil jeg være: Astronaut… Eller havemand. Jeg tror det er lettere at blive havemand, og jeg elsker at bide i blomster. Ja, jeg satser på havemand.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Write a comment