SHOPPING & LIDT TANKER

OUTFITS

2

H&M knit & mama-jeans // MIU MIU shoes

Jeg hapsede endnu et par mama-jeans fra H&M på vej hjem fra arbejde i dag, og jeg må indrømme, at de jeans virkelig kan noget! Jeg købte et sort par i sidste uge, men syntes, jeg godt kunne bruge en farve mere for lidt variation.

For dem, der er interesseret, så er jeg gået ind i 18. uge, og det er nu halvanden uge siden, jeg sidst var til scanning og mit første besøg hos jordemoder. Da jeg slet ikke mærker noget til min graviditet (udover den voksende talje), og jeg først skal til den store MD-scanning om små tre uger, så kan jeg ikke lade være med at forestille forskellige scenarier. Tænk hvis hjertet er holdt op med at slå? Vokser han normalt? Kan der være noget galt med ham?? Fordi nogen skal jo være den dårlige statistik – det kan jo ikke altid være naboen :-(

Nå, men jer der er, eller har været, gravide kan sikkert nikke genkendende. Og så længe det ikke tager overhånd, er det jo ok at have de tanker. Men selvfølgelig, skal det hele nok gå :-)

(Visited 32 times, 1 visits today)

Comments (17)

 • Søde L. haha, sådan havde jeg det også, jeg mærkede intet de første måneder. Men det var naturligvis helt fint :)

  Svar
  • Ja, jeg regner også med der går et par uger mere :-) <3

   Svar
 • Jeg har det på præcis samme måde. Sidste graviditet havde jeg mærket liv nu, men denne gang har jeg intet mærket. Men alt er sikkert ok. Det er bare de preggo-hormoner, som får tankerne til at køre derudaf med 180 km i timen ;)

  Svar
  • Haha, mine hormoner er nogle gange slet ikke til at styre!:-) Men sjovt, der siger jo tit det er omvendt – at hvis du HAR født før, så vil du hurtigere mærke liv den anden gang. Men det afhænger selvfølgelig af hvorhen barnet ligger i livmoderen :-)

   Svar
 • Jeg er også gravid, nu i uge 20, og åh, hvor jeg kender alle de der tanker. Jeg er lige i de sidste 2 uger begyndt at kunne mærke liv – meget faktisk – og det er altså så fedt…og også ret mærkeligt, sådan lidt alien-agtigt, hehe. Jeg er forresten også rigtig glad for H&Ms preggo-jeans, altså dem med høj elastik op over maven. Men jeg har endnu ikke haft held med at finde sorte jeans derinde i en almindelig str 38. Er det egentlig kun den h&m på Strøget, der har Mama-mærket?

  Svar
  • Jeg glæder mig SÅ meget til at mærke liv :-) Ja, det er også dem med lang elastik jeg har – jeg købte mine sorte på Strøget men de grå er fra Frederiksbergcentret hvor de også har mama-linien:-) Dog er mange af størrelsen udsolgt der :-(

   Svar
 • Tillykke med den kommende bebs. At være gravid behøver ikke medføre kvalme 24/7 og alt muligt andet. Graviditeter er individuelle; nogle er meget påvirket af det, andre knap så meget og andre stort set ikke.

  Selv var jeg bare vildt træt i starten og havde en lille-bitte-smule kvalme. Herefter mærkede jeg ikke meget andet end en støt voksende mave og arvingens små spark, og så vendte trætheden tilbage i slutningen af graviditeten. Jeg syntes, det var fantastisk at være gravid. Nyd det :-)

  Svar
  • Tak – og jeg klager bestemt ikke over at ikke drøje med kvalme…haha :-) Glæder mig til de små spark, så man ved, der er en lille bitte ting derinde :-) Jeg var netop som dig, meget træt i starten med en lille smule kvalme. Men de siger jo, at det er meget almindeligt når man venter en dreng – var din også det??:-) Så jeg nyder, jeg ingen større gener har :-)

   Svar
 • Sådan havde jeg det også. Ingen kvalme eller gener, og jeg mærkede altså ikke liv før efter MD-scanningen – men man ved virkelig heller ikke, hvad man mærker efter som førstegangs :) Du skal ikke være bekymret, men bare nyde, at du har det så godt (lettere sagt end gjort)!

  Svar
  • Hehe, jeg nyder det også – men jeg har jo også det med at google ting og jeg ved ikke hvor mange forum jeg har fulgt med i, der tingene bare går galt :-( Men jeg nyder at jeg har det godt, og nu glæder jeg mig bare til de bitte spark <3

   Svar
 • Jeg er også gravid, lige trådt ind i 14. uge, og kan virkelig genkende dine tanker. Jeg har ikke haft kvalme, har haft det super (måske været lidt ekstra træt) og maven er ikke rigtig begyndt at vokse endnu, så det føles så uvirkeligt. Jeg er læge og arbejder med gravide til daglig, så jeg bliver virkelig konfronteret med alle komplikationerne – istedet for at være glad for at alt går så godt. Jeg glæder mig til jeg kan mærke liv, og håber at være lidt mere ubekymret i fremtiden – det tror jeg baby har bedst af!
  Jeg tænker også – at hvis der skulle gå noget galt – så vil alle de positive tanker ikke være spildt – så man er nødt til bare at glæde sig :-)
  Stort tillykke til dig – spændende at følge med på sidelinien!

  Svar
  • Tak og stort tillykke også til dig!!:-) Hvor er det dejligt! Ja, jeg nyder også at ingen gener have, men glæder mig også til at mærke de små spark snart! :-) Jeg tror heller ikke man kan komme helt udenom at ikke være bekymret, det er jo lidt den del der følger med som (kommende) mor :-)

   Svar
 • Kender det godt. Man kommer til at tænke på så mange ting ifm graviditet. Men det skal nok gå!

  Svar
  • Og så brugte jeg faktisk også 2 par Mamajeans under min graviditet. Det ene sprækkede/sprak (?!) tæt på skridtet, men de blev som sagt også skambrugt.

   Svar
   • Haha, jeg regner bestemt heller ikke med at mine holder hele vejen – så er det heldigt, de ikke er så dyre :-) Men shit, de er gode!!:-)

    Svar
 • Jeg synes, det er så spændende at følge med i din graviditet! Og jeg er sikker på alt er, som det skal være! Så længe du har det godt, har din baby det også godt! Jeg har selv termin i december, og mærkede liv første gang i uge 21!

  Svar
  • Mange tak <3 Og stort tillykke også til dig – hvor spændende! Ved du hvad køn det bliver??

   Svar

Write a comment