SNAPSHOTS OF MY HOME

HOME

2-1

2-3

2-2

2-2

2-3

2

Jeg har snuppet nogle mobil-billeder af vores hjem, og som I kan se, byder vores bolig på mange farver, vintagemøbler og tæpper. Og messing. Jeg elsker messing, og det giver sådan en hyggelig stemning. Hvis man ikke kommer forbi gode og billige loppemarkeder, så kan man heldigvis finde det relativt billigt på hjemmesider som DBA, Lauritz og Bukowskis Market. Det er i hvert faldt der, jeg har fundet vores ting.

 Jeg er vild med mixet af gammelt og nyt, og jeg synes, det er pænt, når man blander designermøbler med loppefund. Det giver hjemmet karakter, så man hurtigt føler sig hjemme :-)

………

I’ve taken some phone-snapshots of our home. And as you can see we like colors, vintage and carpets. And brass. I love brass furnitures and I feel, I can’t get enough of it! It really gives you the cozy home feeling and it can be purchased quite cheep as well :-) I also love mixing new and old things, and designer pieces with second hands. 

(Visited 202 times, 1 visits today)

Comments (13)

 • Hvor er det et fint og smukt hjem I har jer :)
  Jeg har et spisebord stort set magen til dit, men jeg har nogle ret kedelige Ikea bordtil til. Hvor er dine sorte bordben fra, eller måske de hører til bordet? :)
  Kh Chrstina

  Svar
 • Hej Lily, det ser ud som om, at I har et virkelig dejligt hjem. Jeg leder efter et nyt sofabord og det kunne godt være noget lignende jeres – hvor har I fundet det?

  Svar
  • Mange tak :-) Jeg har fundet vores bord hos Bukowskis Market: https://www.bukowskis.com/en/lots
   Vores måler 1,4 x 1,2, men de plejer at have rigtig mange fine der. Du skal bare være lidt tålmodig og holde øje, hvis det er :-)

   Svar
   • Tusind tak for svaret :-)

    Svar
 • Super flot hjem!! Hvor er jeres fine sofa fra? :-)

  Svar
  • Tak :-) Den er fra Bolia :-)

   Svar
 • Hej Lily, hvor er jeres fine spisebord fra?

  Svar
 • Sikke et lækkert hjem i har!
  Jeg er på jagt efter en lidt smal, lav metalreol og er helt vild med den på det andet sidste billede. Hvor er den fra?

  Svar
 • Hej Lily,
  den store lampe med 5 arme – hvad hedder den ? Den er ret gammel den model ikke ?? Og har du fundet den på dba eller ?? Og hvad med din reol i messing ?
  På forhånd tak :)

  Svar
  • Ja, den er gammel og mærket er Cottex. Prøv at søge på 5 armet eller cottex på DBA – det var der, jeg fandt min :-) Og min hylde er købt på auktion hos Bukowskis. (Svenske version af Lauritz:-))

   Svar

Write a comment