STOKKE (IN MY) HOME

FEATURED RANDOM

image (1)

image

image

image (2)

image (3)

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er glad for Stokke. I forbindelse med Ludvigs fødsel købte jeg mig fattig i ting derfra, og en af de bedste ting, jeg købte var deres fine og klassiske Sleepy Seng. I forbindelse med Victors fødsel, så skulle vi jo ud at have ny seng, og jeg fik derfor mulighed for at prøve Stokkes nyeste variant i senge-familien, nemlig ting fra deres Home-serie, der kan bruges fra nyfødt til tumling. Serien består bland andet af denne seng, en vugge der kan placeres indeni og et skiftebord eller kommode man kan placere ved siden af. Man kan desuden købe noget fine tilbehør til – sengetaget som vi har valgt, men der er også et fint stribet legetelt, der forvandler sengen til barnets eget lille legehus – vildt smart og samtidigt så sødt.

Jeg var i starten bange for, at jeg ikke kunne få Ludvig over i den nye seng, men det gik heldigvis glimrende, og han har elsket den fra første stund. Første nat fandt jeg ham grædende efter sin sut helt inde i hjørnet UNDER sengen…haha, tror ikke engang, han selv var klar over, han var faldet derned.

image

image-1

For os var det ikke aktuelt at bruge vuggen i den nye store seng, da Ludvig jo kunne bruge den med det samme. Fordi Ludvig havde meget svært ved at holde fingre og slag væk fra lillebror i starten, så rykkede vi vuggen ind i stuen, hvor Victor kunne ligge trygt og sikkert, men stadig være i samme værelse som resten af familien, hvilket i sig, løste et kæmpe problem for os. Og til forskel fra da Ludvig var lille, så skal Victor gerne vugges i søvn, så vi har slået to fluer med et smæk med denne vugge :-) Og når Victor ikke ligger i vuggen, så elsker Ludvig at komme op og hygge i den <3

image-2

I vores soveværelse med Ludvigs gamle Sleepy seng, som Victor nu sover i.

Nedeunder er Stokkes egne billeder af Home-serien, der så smart viser de forskellige muligheder. Der er dog en lille ting, jeg måske synes mangler – et par hjul til vuggen. Vi rykker den meget rundt i lejligheden, og jeg kan huske, at det var så rart med hjul i Ludvigs gamle Sleepy, som nemt kunne køres rundt i lejligheden :-) Men hvis vi nu ser bort fra den ene lille ting, så har begge senge for vores vedkommende været et mega hit. Jeg synes også, de er SÅ pæne! Jeg kan godt lide, når ting både er praktiske og pæne, samtidigt med at designet er stilrent og klassisk, så det kan bruges i mange år. Og så er kvaliteten her også i top. Stokke skal også have thumbs up, fordi deres ting er nemme at sætte op – til forskel fra f.eks. IKEA. Min mand kan mange ting, men en handyman er han altså ikke. Og det jeg nu også langt fra at være:-)

StokkeHome_ConceptOutro_ExpandedStokkeHome_ConceptOutro_CompactStokkeHome_ConceptOutro_Toddler

Indlægget er lavet i samarbejde med STOKKE :-)

(Visited 2.088 times, 1 visits today)

Comments (3)

 • Hvor er trækasserne og tæppet på ludwigs værelse fra? :)

  Svar
  • Hov, har først set din besked lige nu :-) Kasserne er fra Bloomingville og tæppet fra Hay Vintage :-) Knus

   Svar
   • Der er forresten hjul til kasserne, men har ikke fået dem skruet på endnu :-)

    Svar

Write a comment