STOKKE POP UP STORE

BABY RANDOM

2-4

VICTORJONES5350

VICTORJONES5366

VICTORJONES5437

VICTORJONES5364

Fotos fra Victorjones.dk

I går var jeg et smut forbi Stokkes pop up butik, som man fredag & lørdag finder på Gothersgade 99. Jeg er en inkarneret Stokke-fan, og jeg har rigtigt mange ting derfra. Det skyldes også, at Ludvig besluttede sig for allerede at komme til verden i uge 34, og på det tidspunkt, havde vi købt præcis nul ting til ham! Så mens jeg lå i hospitalsengen på neonatalafdelingen, fik jeg klikket alt hjem – og mere til – som vi havde brug for. Og det endte med mange pæne og praktiske ting fra Stokke (og desværre fulgte der en meget lang og dyr regning med:-)). Jeg synes, I skulle smutte forbi deres pop up butik, der byder på mange fine udstillinger, som søde Marie har stået for at style. Jeg er vild med deres nye seng, der kan laves om til en hyggekrog. Og så er jeg også vild med den meget store Stokke stol – den måtte gerne komme med hjem :-)

(Visited 61 times, 1 visits today)

Write a comment