TEST: STOKKE STEPS

BABY

Jeg har købt rigtig mange produkter fra Stokke. Selvom nogle af tingene ikke er blevet vanvittigt meget brugt, så har jeg været ekstremt glad for dem. Vi købte f.eks. deres nye barnvognsmodel, Trailz (både sove-og klapvognsdel), seng og puslebord,  bæresele, skråstol og den klassiske højstol, Tripp Trapp. Sidstnævnte købte vi brugt på DBA, og da den var nogle år gammel, havde vi ikke mulighed for at sætte en tilhørende bakke på, som man jo så praktisk kan på det nye. Og det var lidt en ommer, især da Ludvig begyndte selv at skulle spise – fuck, sikke noget S.V.I.N.E.R.I han havde gang i – eller, det er han jo stadig i gang med… :-)

s1

2-2

4

Da jeg blev tilbudt at prøve Stokkes anden højstol, Steps, med tilhørende bakke, sagde jeg selvfølgelig ja. Som med deres Tripp Trapp stol, som de fleste kender, kan denne stol også bruges helt fra fødsel med en skråstol – i dette fald en Stokke Step Bouncer. Vi havde faktisk skråstolen til Ludvig, men det var en af de få ting, vi ikke rigtigt fik brugt særlig meget. Men hvis jeg havde haft Step-stolen fra start, så havde jeg helt sikkert monteret skråstolen, i stedet for at sætte skråstolen på bordet eller gulvet – jeg syntes, det var så ærgerligt, at han ikke var i øjenhøjde med os.

4-1

Stolens afrunde sæde og ryglæn er ergonomisk designet, og fodstøtten kan justeres uden værktøj. Stokkes ting er nemlig super nemme at samle, og selv min mand, der er super dårlige til den slags handy-ting, kan finde ud af det…haha :-) Og behøver jeg overhovedet at nævne, at bakken er totalt genial! Næst efter min seng og Ludvigs barnevogn, så tror jeg, at den stol er mit favorit-møbel, altså hvis vi tænker praktisk. Vi har nemlig et ret sart træbord, og før vi fik stolen, så var hans ende af bordet næsten konstant indsmurt med mad. Det er heldigvis ikke længere et problem, nu hvor han har bakken. At fjerne mad fra gulvet har ikke været et stort problem her i huset, da Leo altid er parat, mens Ludvig spiser. Og der triller heldigvis altid en masse godter ned til den sultne hund :-)

st1

6

Som I godt kan fornemme, så er jeg blevet pænt glad for stolen, og den får selvfølgelig de varmeste anbefalinger herfra. Det eneste minus med den er, at den kun fåes i to farver. Så i modsætning til vores sorte Tripp Trapp stol, matcher denne stol ikke vores nye spisestole, der også er sorte :-)

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Stokke

(Visited 205 times, 1 visits today)

Comments (2)

  • SÅ fint spisebord! Hvor er det fra, og hvor stort måler det?

    Reply
    • Tak :-) Benene er fra Hay og bordpladen har vi fået lavet af en tømrer :-)

      Reply

Write a comment