TING, JEG IKKE MAGTER #4

RANDOM

2-6

1. HÅNDVÆRKERE // Ikke sådan generelt, men dem, der istandsætter huset i vores baggård – de starter selvfølgelig allerede med larmen kl. 06.30. De larmer ad helvedes til, og jeg ville ikke gå så meget op i det, hvis det ikke var fordi jeg havde en baby, der gerne skulle sove formiddag- og middagslure, så jeg prøver altid at ramme en af sovetiderne med en trilletur udenfor. Det er stadig så pisseprovokerende og mega irriterende, at de også står og råber ad hinanden nede i gården, selvom et normalt menneske ville bruge et helt normalt samtaleniveau, men det kan de åbenbart ikke finde ud af, og de er vist hamrende ligeglade. Men måske deres arbejde har gjort dem halvdøve (og ret dumme) af det.  Så det er fair nok. Men jeg er i hvert fald ved at få flere grå hår og endnu længere patter af dem. Suk…

2. POSTHUSET // De bliver ved med at lukke flere postkontorer, og man skal nærmest på en længere rejse for at få hentet pakker. Og så bliver man serviceret (hvis man nu kan kalde det service?!) af sure damer, der bare ikke gider deres arbejde. Så fed en oplevelse posthuset er blevet.

3. FRISKE FOLK I ELEVATOREN // Jeg burde egentlig være ligeglad. Men jeg fatter ikke de mennesker, der absolut skal med elevatoren, selvom de lige så godt kunne tage rulletrappen eller trapperne. Kom nu, let røven…jeg har en barnevogn, og jeg har travlt!

4. KING TUT// Vores yndlings pizzeria, der ligger på Borgergade. Det er faktisk ved at være et halvt år siden, jeg sidst spiste en pizza! I fredags havde vi gæster, så lørdag havde vi begge to lidt tømmermænd. Vi besluttede os derfor for endelig at forkæle os med hver sin pizza, så vi bestilte, som før i tiden, hos King Tut via JustEat. Vi ventede og ventede. Så gik jeg ind og læste den der bekræftelsesmail, man aldrig læser. Og der stod, at ordren var annuleret, fordi de havde for travlt i biksen. Så der lå vi på sofaen lørdag aften med tømmermænd og uden yndlingspizzaen…

5. CYKLISTER // Jeg er så træt af, at de fleste cyklister lader som om trafikreglerne ikke også gælder dem. Her kunne jeg egentlig også bare være ligeglad.

 6. REGNVEJR // Jeg ejer hverken en regnjakke eller et par regnstøvler, og det er en skidt kombination med en bopæl i DK.

7. HUNDEHÅR // Jeg elsker at have hund, og jeg støvsuger flere gange om ugen, men alligevel bader vi i de skide hundehår fra Leo.

8. CURLINGFORÆLDRE // Nok det jeg hader mest lige p.t. Jeg blev både paf og provokeret, da jeg hørte om de forældre, der gik amok over Frost-eventet & Dyrekortene fra supermarkedet (læs artiklen her).  Jeg mener, hvordan kan man som forælder blive sur over, at deres børn ikke kan få en komplet samling Dyrekort? Og de forældre, der har “overkøbt” i supermarkedet, så børnene kunne få kortene. Det er bare så dumt. Jeg fik sgu da heller ikke alt, jeg pegede på, da jeg var lille? Jeg har sådan lyst til at give alle pisse-forkælede forældre et ordentligt spark i røven! :-)

(Visited 53 times, 1 visits today)

Comments (1)

  • Åha, nr. 7….
    Vi har (også) en king charles, som fælder og fælder. Jeg støvsuger 2 gange hver dag og er ved at blive skør af alle de hår. Er blevet anbefalet lakseolie, så det er hvad den står på!

    Reply

Write a comment