VICTOR ERIK

BABY FEATURED RANDOM

4

2

Jamen, der er sket ting og sager, siden jeg sidst checkede ind på bloggen – den er for eksempel flyttet til sit helt eget bitte webhjem, og vi har fået et nyt lille familiemedlem, Victor Erik. Jeg har nemlig opsagt mit samarbejde med Stylista og besluttet mig for at lade bloggen ligge helt for sig selv. Jeg har desuden været meget i tvivl, om bloggen skulle leve videre eller om den bare skulle lukkes ned – der er jo gået flere måneder siden jeg sidst opdateret den, da overskuddet slet ikke har været der. Men jeg føler nu, jeg er parat til at begynde at blogge igen. Så håber, I vil følge med :-)

Og så til vores nye lille vidunder, Victor. Jeg ville helst have, at han skulle hedde Winston, men min mand foretrak Victor. Og da det var mig, der valgte Ludvigs navn, endte det derfor med Victor. Til forskel fra Ludvigs fødsel, der var meget traumatisk, så var denne fødsel en rigtigt god oplevelse – jeg har igennem hele min graviditet været tæt fulgt af Rigshospitalets dygtige klinikchef, og til fødslen havde jeg den sødeste og mest tålmodige jordermoder. Eller jeg havde faktisk tre forskellige, da jeg var indlagt i over 12 timer. Men hende der var med til selve fødslen sad med mig i over 7 timer, og de få gange hun efterlod os i kort tid alene på vores stue, ringede jeg på klokken efter hende, fordi jeg var så bange for at gå i fødsel, mens hun var væk…haha, stakkels dame, altså… :-)

Jeg blev sat igang, da jeg var gravid i uge 37+5, og da Victor kom til verden, vejede han allerede 3844 gram og målte 52 cm – til stor forskel fra Ludvig, der kom 6 uger for tidligt og kun vejede 2280 gram. Victor er ved at runde de 3 måneder, og selvom han konstant er snottet eller forkølet, så er han den nemmeste dreng at have med at gøre.

Det har til gengæld været en stor omvæltning for Ludvig at skulle vænne sig til den lille nye. Han har taget rigtigt godt mod ham, men da han er et sensitivt barn, der ikke er god til store forandringer, så har vi haft en del udfordringer med ham i form af mange skrigeture og voldsomme vredesudbrud. Vi er heldigvis ovenpå igen efter en hård og intens periode, hvor vi har været vildt frustrerede og meget, meget trætte. Og det har også været en af grunderne til, at bloggen har været stille, da mit fokus naturligt nok har ligget et andet sted.

Nå, det var en lille update herfra. Jeg nyder at være på den anden side af fødslen, især fordi jeg ikke er fan af at være gravid. Og selvom jeg virkelig ønsker mig en lille pige, så var det også sidste gang, jeg var gravid. (Hvis der nu ikke bliver lavet endnu en ups’er…haha :-)) Så nu skal jeg bare glæde mig til at se mine yndlings personer vokse sig store og samtidig nyde min dejlige familie. Livet giver så meget mening lige nu <3

(Visited 1.050 times, 1 visits today)

Comments (2)

  • Kæmpe stort tillykke med din lille familie. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at bloggen igen bliver opdateret. Du har været savnet :)

    Svar
  • Dejligt at have dig tilbage!
    Og stort tillykke med Jeres lille nye familiemedlem, han ser bare så dejlig ud☺️

    Svar

Write a comment