WISHLIST // LINGERIE

WISHLIST

lingerie

1. ASOS // 2. ASOS // 3. ASOS // 4. ASOS // 5. L’AGENET BY AGENT PROVOCATEUR (& kimono) // 6. ASOS // 7. ASOS // 8. BLUEBELLA // 9. ASOS // 10. DITA VON TESSE MADAM // 11. ASOS // 12. ASOS

En af det bedste ting ved at arbejde som moderedaktør på magasinet M! (der i øvrigt er blevet nedlagt, mens jeg har været på barsel. R.I.P), var at få klikket en masse flot lingerie hjem til forside pigerne. Mit budget var i perioder meget large, og yndlingsmærkerne var Agent Provocateur, efterfulgt af deres underlinje, og mere prisvenlige, L’Agent by Agent Provocateur. Jeg supplerede luksus-lingeriet med budgetvenligere alternativer fra Asos, der også laver nogle lækre sager.

Jeg elskede at modtage diverse pakker fra Net-A-Porter, Agent Provocateur og Asos med lækkert undertøj, og pigerne blev (oftest) ellevilde, da de så tøjet. Og den bedste følelse var, når tøjet passede perfekt på dem, som f.eks. på Tina Maria, som var en ren fornøjelse at klæde på :-) Andre søde piger jeg har klædt på er: Julie Zangenberg, Mascha Vang, Anne Gadegaard , Eva Nabe og Maria Kassandra – og selvfølgelig en masse flere, bare mindre kendte :-)

Mit eget undertøj – helt sikkert til min mands store skuffelse – kan ikke komme længere væk fra det undertøj, jeg brugte til M!. Jeg går for det meste i ensfarvet og mormor-inspireret undertøj..haha, men jeg kan simpelthen ikke overskue andet. Og måske jeg også fik en overdose fra arbejdet?? :-) Men ikke desto mindre, så elsker jeg at kigge på det, og her er nogle flotte sager, som ikke tømmer Dankkortet.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Write a comment